21 despre teatrul muzeal - dupa spectacolTeatru muzeal la Casa Muresenilor

În octombrie şi noiembrie 2012 am avut o experienţă foarte specială la muzeul Casa Mureşenilor din Braşov. Trebuia să transpunem într-un spectacol de teatru un personaj sau un obiect din muzeu. Am descoperit-o pe Elena Mureşianu, o femeie plină de graţie şi forţă, prima româncă absolventă a unei şcoli de pictură.

GALERIA FOTO

 

protest-impotriva-medierii-1feb2013-8739Protest impotriva medierii

Vineri 1 februarie 2013 a avut loc în Bucureşti, Piaţa Sf. Anton, în spatele Hanului Manuc (Centrul Vechi) un protest împotriva obligării victimelor violului de a participa la informarea cu privire la mediere. Această obligare se poate face prin Legea medierii sau prin Legea pentru intrarea în vigoare a noului Cod Penal.

GALERIA FOTO

 

 

Lazar01Lazar

Reprezentaţie de teatru interactiv pentru informarea şi conştientizarea tinerilor cu privire la riscul consumului de substanţe denumite „etnobotanice”

 

GALERIA FOTO

 

Ramnicu Valcea01Ramnicu Valcea

Campania PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI ÎN ŞCOALĂ „DE TINE DEPINDE”

s-a desfăşurat în Municipiul Râmnicu Vâlcea, realizat de Asociaţia Transcena în parteneriat cu C.P.E.C.A. Râmnicu Vâlcea şi Inspectoratul …

GALERIA FOTO

 

 

UNIT-6686Luni 15 aprilie 2013 la Clubul Ţăranului Român a avut loc lansarea Asociaţiei U.N.I.T.

Evenimentul “Fii parte din schimbare” a fost organizat în parteneriat cu Fundația Institutul Național Democrat (NDI) şi Asociaţia Transcena.

GALERIA FOTO