Fii parte din schimbare

Timp de citire: < 1 minut

Asociaţia UNIT, în parteneriat cu Fundația Institutul Național Democrat (NDI) şi Asociaţia Transcena are plăcerea de a vă invita să participaţi  la evenimentul “Fii parte din schimbare”, luni 15 aprilie 2013, începând cu ora 18:30, la Clubul Ţăranului, Şoseaua Kiseleff 3, Sector 1, Bucureşti (intrarea din str. Monetăriei).

Evenimentul are ca scop lansarea Asociaţiei UNIT şi promovarea viitoarelor proiecte prin punerea în scenă a unei piese de teatru forum pe tema discriminării în relaţiile mixte din punct de vedere etnic.

Asociaţia UNIT a luat fiinţă la initiaţiva grupului de tineri rromi, stagiari în cadrul programului de Participare civică şi politică a rromilor, implementat de către NDI şi are ca scop promovarea intereselor tinerilor şi a grupurilor vulnerabile pe plan social, cultural, educaţional, sportiv şi economic. Grupul de iniţiativă este format din activişti rromi, cu o experienţă bogată în scrierea şi implementarea proiectelor destinate tinerilor şi persoanelor aparţinând grupurilor vulnerabile.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=uhz3ObizESU&feature=youtu.be]