Dezbateri în jurul unui spectacol de teatru forum

Am reînceput atelierele de Teatru-forum cu elevii, de data aceasta în format nou. Elevii au urmărit înregistrarea spectacolului, apoi am discutat și dezbătut. Ei în sala de clasă, noi pe Zoom, cu sprijinul profesorului în clasă. Am fost la Școala Gimnazială Stolnicul Constatin Cantacuzino din Isvoarele, județul Giurgiu. Mai întâi la clasa a 8-a, apoi la clasa a 7-a. 

Elevii au fost foarte receptivi și încântați de atelier. Dacă doriți și voi să venim la voi în școală virtual, vă rugăm să ne scrieți la mihaela@transcena.ro. Garantăm că va fi o activitate interactivă, chiar și în condițiile actuale. Noi ne-am adaptat. 

Atelierele au loc în cadrul proiectului “Prevenirea  violenței de gen, perspectiva tinerilor – DECIDES Europe”, derulat de Fundația Interarts Spania – lider de proiect, Asociația Trabe Spania, Kvindemuseet Kvindemuseet i Danmark și Asociația Transcena Romania și finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Rights, Equality and Citizens (Drepturi, Egalitate și Cetățenie).