ASOCIATIA ANAIS s-a infiintat in anul 2011 tocmai in scopul protectiei categoriilor sociale aflate intr-un grad ridicat de vulnerabilitate si avand ca obiectiv principal protectia copiilor si femeilor.

anais.jpgInca de la infiintare, ASOCIATIA ANAIS ofera consiliere si sprijin pentru parinti si copii (pentru familiile cu risc de abandon al copilului, cu risc de dezintegrare familiala, pentru familiile monoparentale s.a.), ofera consultanta si expertiza in domeniul social, in domeniul educatiei, protectiei copilului si sanatatii. Activam pentru combaterea violentei impotriva femeilor oferind servicii pentru protectia si asistenta victimelor violentei in familie inclusiv protectia minorului in fata violentei in familie.

Asociatia interprinde actiuni in vederea constientizarii drepturilor vitimelor violentei in familie – masuri de protectie aplicabile din 15.05.2012 prin intrarea in vigoare a legii nr. 25/09.03.2012 privind modificarea si completarea Legii nr. 217/2003 pentru prevenirea si combaterea violentei in familie. Aceasta ofera victimelor posibilitatea cazarii tempore a victimelor in centrul municipalitatii, asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata, gratuit, victimelor, informarea cu privire la drepturile sale procesuale, sprijin logistic, informational.

WEB SITE